loading
Wim Slachmuylders
Nieuwbouw
  U kunt bij Wim Slachmuylders terecht voor elk stadium van een nieuwbouw. Van de bekabeling van de installatie tot plaatsen van verlichting en andere afwerking, WS zorgt ervoor. U kan altijd een lichtstudie laten maken zodat u kan zien hoe uw installatie er zal
  uitzien aan uw eisen. Ik kan u een hele reeks van zeer kwaliteitsvolle
  merken aanbieden. Uiteraard kunt u erop rekenen dat alles volledig
  volgens de regels van de kunst wordt uitgevoerd.
  Indien u een werfkast nodig hebt om uw nieuwbouw aan te vatten
  biedt Wim Slachmuylders u die gratis aan.
Parlo- en videofonie
Wim Slachmuylders plaatst al uw parlofonie- en videofoniesystemen. Voelt u zich thuis niet veilig en wil u weten wie er aan de deur staat en wilt u de deur vanop afstand opendoen dan kan u zo’n systeem plaatsen. Hij werkt vooral met het kwaliteitsmerk Fermax, maar naar uw wens zijn andere merken uiteraard ook mogelijk. Alle parlofonie- en videofoniesystemen zijn te verkrijgen in kleur met of zonder bekabeling. Voor de draadloze systemen is uiteraard ook geen breek- of kapwerk nodig.
+
Domotica
Kiest u voor meer comfort in uw huis, wilt u met één druk op de knop de lichten laten branden of uitdoen of kiest u voor meer veiligheid terwijl u weg bent door lichtpunten aan/uit te laten gaan op bepaalde tijdstippen dan is een domoticasysteem een goed idee. Domotica is de toekomst. U kunt alles in uw huis automatiseren van verlichting, verwarming, tv, radio, rolluiken enz… Wim Slachmuylders heeft veel ervaring in de domotica sector en met het domotica merk Dobiss heeft Wim Slachmuylders ruim ervaring. ( www.dobiss.com ). Voor de installatie van andere domotica merken werkt hij samen met een andere erkende installateur. Ook voor alle onderhoud van domotica kunt u op hem rekenen.
+
Conformiteitswerken
Je hebt een huis aangekocht maar het keuringsattest is negatief. Dat kan Wim Slachmuylders voor u in orde zetten en voor een positief attest zorgen bij een volgende keuring.
+
Wim Slachmuylders
Renovatie
  Is uw installatie aan vernieuwing toe? Of heeft u een woning gekocht en het keuringsverslag is negatief?
 • Ik zorg voor uw elektrische renovatie van start tot aan de (her)keuring.
Wim Slachmuylders
Diamantboring
  Met een diamantboor zorgt Wim Slachmuylders voor alle diamantboringen. Deze kunnen zowel verticaal als horizontaal uitgevoerd worden. Door de waterafzuigmogelijkheid worden de boringen proper uitgevoerd. Wim Slachmuylders kan ook werken met een plafondstatief waardoor hij de boring kan uitvoeren van onder naar boven zodat in geval van spotjes de gaten mooi op één lijn staan. Ook gaten in speciale materialen zoals natuursteen is voor WS geen probleem.
Wim Slachmuylders
Tuinverlichting
  Tuinverlichting heeft verschillende doelen: extra veiligheid, gezellige sfeer, enzovoort. Wim Slachmuylders plaatst zowel tuinverlichting met spaarlampen en spots als aangename led-verlichting. Uiteraard kunnen we eerst een lichtstudie laten maken zodat u perfect weet waar u voorstaat.
Wim Slachmuylders
Relighting
  Wij kunnen uw oude lampen vervangen door ledoplossingen om het verbruik naar beneden te brengen!